Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль: "Проекти, які Світовий банк втілює в області – дуже важливі для краю"

24 березня 2015 р., 10:27

Планують облаштувати заклад, де протидіють серцево-судинним захворюванням.

Про це Васииль Губаль написав у "Фейсбуці":

"Щойно мав зустріч з експертами Світового банку, котрі працюють над проектом для Закарпаття. Проекти, які Світовий банк втілює в області – дуже важливі для краю. Мова про галузь охорони здоров'я - тут жодна допомога не буде зайвою, тим паче коли йдеться про облаштування закладу, де протидіють серцево-судинним захворюванням. 

А проектом співпраці зі Світовим банком передбачено встановити саме обладнання, яке допоможе і лікувати, і діагностувати. 

В Ужгороді діє кардіодиспансер. А у східній частині області у нас немає такого центру, там проживає багато людей, переважно у сільських населених пунктах. Тому пропонуємо облаштувати цей центр у Хусті. До слова, певні заходи для підготовки приміщення вже розпочаті. Загалом розраховуємо на командну роботу. Область має досвід в роботі з міжнародними партнерами. Діємо відверто і прозоро. Ключове для нас – довіра у партнерстві. І прибиратимемо всі перепони, які б могли зашкодити втіленню проекту в життя. Чекатимемо результатів – для користі громади."


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp