Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нікому не потрібного малюка повели до кращого життя... міліціонери (ФОТО)

24 березня 2015 р., 16:20

Відхлопчика відмовилася мама, а згодом - і дідусь

Вихованням 5-річного хлопчика, якого ще немовлям покинула мати, тепер займатиметься держава. Сама жінка проживає аж у Харківській області, але гроші на дитину від держави справно отримує…

Під час профілактичного рейду працівники кримінальної міліції у справах дітей Мукачева разом з працівниками соціальної служби у справах дітей навідались в місцевий ромський табір. Тут вони виявили дитину, яка фактично нікому не потрібна.

Мати 5-річного хлопчика покинула його ще немовлям, а сама тепер проживає з двома старшими дітьми в Харківській області. Донедавна вихованням хлопчика займались батьки жінки. Однак коли бабуся померла, дідусь відмовився сам виховувати онука. Окрім того, грошей на його утримання у старого не було. Гроші на дитину забирала її мати.

Голодного хлопчика довелось вилучати від дідуся. Дитину госпіталізували до обласної дитячої лікарні м.Мукачева для проходження медичного обстеження. Далі хлопчик виховуватиметься у дитячому притулку в с.Батєво наБерегівщині, каже оперуповноважена сектору кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу міліції Марина Ільтьо.

Питання про позбавлення матері батьківських прав щодо 5-річного сина розглядатиме спеціальна комісія спільно з мукачівськими правоохоронцями. Однак якщо мати змінить своє ставлення до виконання батьківських обов'язків, суд може прийняти рішення про повернення дитини в сім'ю.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС









Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp