Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У квітні передбачено майже 4 мільйони для ліквідації аварійної ямковості на дорогах Закарпаття

24 березня 2015 р., 17:00

Саме така сума передбачена на ремонт шляхів краю

Як поінформували у Службі автомобільних доріг у Закарпатській області, цьогоріч на ремонт та експлуатаційне утримання автошляхів загального користування краю за рахунок держбюджету передбачено 67 млн.грн. Зокрема, 70% планується направити на дороги державного значення і 30% - місцевого значення.

Враховуючи мізерність доведених фінансових ресурсів, що складає лише 25% від мінімальної розрахункової потреби, а на дороги місцевого значення – до 8%, фахівці служби автодоріг розподілили ліміти державних коштів між районами області пропорційно протяжності мережі доріг. Вони також звернулися з листами до кожної РДА з проханням надати свої пропозиції щодо доріг місцевого значення району, де на їх думку проведення ремонту має бути пріоритетним.
Тож, виходячи із щомісячного розподілу бюджетних асигнувань (на квітень місяць Укравтодором передбачено Службі автодоріг у Закарпатській області 3855,3 тис.грн.), дорожники планують направити ці кошти на аварійний ямковий ремонт покриття та роботи з благоустрою: прибирання сміття, побілку дерев, ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, дрібний ремонт елементів облаштування доріг, вирубку кущів та порослі для забезпечення видимості на кривих в плані та перехрестях, робіт з забезпечення водовідводу з дорожнього полотна) і в першу чергу - на основні маршрути автодоріг державного значення та під’їздах до районних центрів.

Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp