Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські піротехніки знову мали роботу

24 березня 2015 р., 18:00

Знешкодження "подарунків" війни у краї триває.

23 березня о 09:45 до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про виявлення в Ужгороді кількох вибухонебезпечних предметів. На підозрілу знахідну натрапив власник приватного обійстя на вулиці Болгарській. Чоловік виявив боєприпаси у землі, яку йому привезли для сільськогосподарських потреб.

На місце події виїхали фахівці групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Вони ідентифікували знайдені боєприпаси як артилерійський снаряд калібром 152 мм, мінометну міну калібром 82 мм і протитанкову гранату часів Другої світової війни. О 14:00 вибухонебезпечні предмети вилучили та знищили. Крім цього, спеціалісти здійснили обстеження прилеглої території на наявність інших ВНП.

Рятувальники закликають закарпатців! У разі виявлення підозрілих металічних предметів, схожих на вибухонебезпечні, не чіпайте їх самостійно, а позначте місце знахідки, повідомте про це органи влади, місцевого самоврядування, міліцію або ж зателефонуйте до служби порятунку за номером 101.

У ДСНС України у Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp