Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль провів нараду щодо проблем Солотвина

24 березня 2015 р., 19:00

І дав вказівки підлеглим, які сприятимуть вирішенню негараздів.

Про це гочільник краю написав на сторінці у " Фейсбуці":

"Сьогодні провів нараду стосовно проблем Солотвина. У першу чергу в селищі на Тячівщині жаліються на газопостачання (тут мають слабкий тиск) та ціну скрапленого газу – про це люди розповіли мені на виїзному прийомі, який проводив у районі. Попросив пояснень від "Закарпатгазу" та пропозицій, як допомогти людям отримувати якісну послугу. Поінформували, що дебет свердловини замалий для обслуговування такої кількості абонентів. 

Є й інші проблеми. У 2012-му році газовики мали "закільцювати" трубу у Солотвині, добудувати газопровід. Проект є, він досить затратний, і також потрібна відповідь від підприємства "Львівгазвидобування" стосовно перспектив родовища – це кажуть представники служб. Я ж наголосив перед фахівцями: розумію людей, які ставлять питання – "чому за свій газ ми маємо платити стільки ж, як і за російський?". І закликаю помогти громаді, людям.

Близько 400 родин в селищі проживають в багатоквартирних будинках. Усі вони відчувають проблеми як з опаленням, так і з газо- та водопостачанням. Вимагаю від служб пошуку способів як покращити солотвинцям умови життя. Пропоную рухатися в напрямку зведення нової котельні, й шукати для цього можливості, в тому числі й залучати інвестиції. А місцевому Водоканалу також запропонував вивчити досвід більш успішних колег – наприклад, у Водоканала в Хусті зараз нема ані копійки боргів.

На нараді дав відповідні вказівки. І комунальники, і дорожники від завтра – в Солотвині. Шукатимуть рішень з опаленням і водопостачанням, вивчатимуть конкретику з дорогою – щоби в найближчі тижні її відремонтувати, саме цього просили люди на прийомі в Солотвині. Щодо газопостачання – чекаю пропозицій. Одночасно прошу в деталях вивчити ситуацію зі сміттєзвалищем. Принципова постановка питання така - проблеми людей треба вирішувати! Даю спеціалістам два тижні, і ми знову з усіма службами – в Солотвині з робочою нарадою."

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp