Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти-географи привертали увагу до довкілля (ФОТО)

24 березня 2015 р., 20:00

Акцію приурочили до Всесвітнього Дня Землі.

Днями студенти-географи організували акцію, присвячену всесвітньому Дню Землі. Мета такого заходу – спонукати бути уважнішим до тендітного і вразливого довкілля нашої планети.

 

Об’єктом акції вибрали сейсмічну станцію, на якій відбувається дослідження за відповідними поясами.

Студенти II курсу спеціальності «Географія» разом із викладачем Володимиром Мельничуком мали змогу відвідати одну з таких установ. Спостерігали за тим, як кожні 30 секунд надходила інформація про стан коливань на сейсмічних поясах, ознайомилися з роботою станції, спілкувалися з працівниками, котрі ділилися досвідом зі студентами. Допомагали також прибрати сад і територію навколо будівлі, демонструючи в такий спосіб турботу про навколишнє середовище.

Одна з учасниць акції Наталія Качмар розповіла: «У такій події я взяла участь вперше і не шкодую про це. Давно мріяла відвідати таку станцію, але дотепер не випадало нагоди. За допомогою цього заходу нам удалося реалізувати теоретичні знання, здобуті в університеті, на практиці. Насамперед було цікаво побачити, як створювалася станція, для чого вона існує, де розміщена. Приємні спогади викликають бесіди з людьми, які там працюють, мають великий багаж знань і охоче діляться інформацією зі студентами».

Оксана Пітра,для Медіацентру УжНУ

Фото надала Юлія Шароді



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp