Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як у Мукачеві каратисти за перемогу боролися (ВІДЕО)

24 березня 2015 р., 22:01

У місті над Латорицею вперше відбувся Чемпіонат області з кіокушин-кан карате.

Спочатку показове шоу, а потім серйозні двобої. У Мукачеві вперше відбувся Чемпіонат Закарпатської області з кіокушин-кан карате серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих в розділі “куміте”. У ньому взяли участь більше ста спортсменів з усієї України, однак першою в командному заліку стала команда з Мукачева. Артур Іванчо докладніше.

У Мукачеві, пройшов Чемпіонат Закарпатської області з кіокушин-кан карате серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих в розділі “куміте”. Зібрались команди майже зі всіх областей України. Кожен учасник доводив на татамі, що він кращий. Чемпіонат проходив за сприяння депутата Закарпатської обласної ради Андрія Балоги та голови громадської організації «Рідне Мукачево» Роберта Іванчо. Такого рівня чемпіонат проводиться на Закарпатті вперше, зазначив головний суддя змагань. Спортсмени перед початком змагань влаштували показове шоу.Запрошені гості розповіли: таких змагань вони чекали вже давно, тому і вирішили викластись наповну.Наприкінці чемпіонату оголосили результати: найсильнішою виявилась команда з Мукачева. Всі переможці отримали кубки, медалі та грамоти.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp