Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Виноградові діти підтримали військових (ФОТО)

26 березня 2015 р., 08:51

Від деяких малюнків просто душу розривало

Учора у виставковому залі "Імпасто" відбувся фінальний показ дитячих малюнків присвячених - підтримці військовослужбовців. На показі були присутні військовослужбовці 128-ої ОГПБ, командир Виноградівської військової частини Байдак О. М. та представник Руху підтримки Закарпатських військових - Виноградів.

Щодо самого показу, то можна сказати відверто - емоції переповняли кожного присутнього від побаченого, серед виставлених робіт були твори від, яких просто перехоплювало подих, всі ми, побачили, як дітки через аркуш паперу та пензля переживають разом з нами, всі події, які зараз відбуваються в країні, та показують свою підтримку. Саме в цих малюнках військові бачать промінь надії, промінь світла за ради, якого готові боротись до ПЕРЕМОГИ.

{g}

По завершенню виставки, всі роботи були передані у Виноградівську В/Ч для показу військовим, опісля чого їх відправлять на схід - для підтримкинаших хлопців.

Разом з військовими, висловили подяку всім діткам, які долучилися до такої необхідної справи.
Також подяку адресуємо організаторам виставки. РАЗОМ-СИЛА!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp