Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська митниця: випадків порушення прав інтелектуальної власності не зафіксовано, але підозр – більше десятка

26 березня 2015 р., 13:51

В усіх випадках представники, правовласники надали дозвіл поновлення митного оформлення товарів

З початку 2015 року на Закарпатській митниці ДФС зафіксовано 14 випадків призупинення митного оформлення товарів, за підозрою в порушенні прав інтелектуальної власності.

В усіх випадках представники, правовласники надали дозвіл поновлення митного оформлення товарів, після чого ці товари було пропущено через митний кордон України.

В митниці зазначають, що за допомогою ПІК «Інспектор-2006» постійно проводяться моніторинг баз даних митних декларацій на предмет виявлення можливих випадків митного оформлення товарів з ознаками порушень прав інтелектуальної власності.

Крім того, для сприяння захисту правовласників під час зовнішньоекономічної діяльності Державна фіскальна служба України веде митний реєстр об’єктів права інтелектуальної власності. До них належать об’єкти авторського права і суміжних прав, винаходи, корисні моделі, промислові зразки, торговельні марки, географічні зазначення (походження товарів) та сорти рослин. Наразі у ньому зареєстровано 2520 об’єктів права інтелектуальної власності.
Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp