Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У краї стартував Чемпіонат України з "гірського" велосипедного спорту (ФОТО)

27 березня 2015 р., 17:00

Влада Закарпаття привітала учасників із стартом змагань.

Більше ста спортсменів із 18 регіонів держави (включно зі східними, як от Луганською та Донецькою областями) беруть участь у Чемпіонаті України з гірського велосипедного спорту (маунтенбайк) серед юнаків. У п’ятницю в Ужгороді урочисто дали старт змаганню, яке завершує сезон (наступні перегони вже стануть відкриттям весняно-літнього періоду спортивних зустрічей).

 

Привітати учасників змагань, які вишикувалися на Народній площі, прийшли голови Закарпатської ОДА та облради Василь Губаль і Володимир Чубірко, представники Управління сім'ї і молоді облдержадміністрації, обласної федерації велосипедного спорту, тощо.

 

Після виконання гімну України керівник області Василь Губаль звернувся до спортсменів з вітальним словом. Він побажав їм вдалого старту та успішного фінішу, і щоби прийшли на нього з таким само добрим настроєм, як і починають змагання. Також Василь Іванович запросив гостей області насолодитися принадами нашого краю, що розквітає, зустрічаючи весну, й також висловив сподівання, що їхня спортивна кар’єра буде славною – для України, та й не тільки.

Відтак учасники змагань вирушили на етап перегонів, який проходить дорогою до Невицького замку. Маршрут доволі складний, але й мальовничий, учасники очікують непростого й цікавого суперництва. Уже в суботу змагання Чемпіонату України продовжаться в Ужгороді у лісовому масиві в мікрорайоні "Шахта".

Прес-служба Закарпатської ОДА



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp