Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лідер гурту "Рокаш" - про новий телепроект (ВІДЕО)

28 березня 2015 р., 10:00

Музичний проект відкриє нові таланти краю.

«Загудеме вєдно в РОКАШ оркестра». Лідер гурту “Рокаш” Віктор Янцо презентував свій музичний телепроект, який він готує разом із телеканалом «М-студіо». Уже провели п’ять відбіркових турів, прослухали близько 50 учасників, різних за репертуаром і тематикою. Участь у проекті взяли закарпатці віком від 6 до 75 років. Наприкінці відберуть 15 учасників для Рокаш-оркестру. А завершиться проект великим концертом у Мукачівському замку наприкінці травня.

Віктор Янцо – соліст гурту “Рокаш” уперше наважився анонсувати програму у виконанні трьох учасників майбутнього колективу “Рокаш оркестра”. На презентації сольного проекту музикант зазначив, що учасників відбирали у два етапи. До слова, на кастингу журі відібрало 50 закарпатських музик, але звісно, що не всі зможуть пройти далі. А дехто ще й заграє на гала-концерті в Мукачеві. Щодо ідеї створення проекту, каже ведучий шоу Олександр Мірявчик. Про відбір талантів до гурту та плани “Рокаш оркестра” розповіла Ірина Янцо. Наприкінці прес-конференції Віктор Янцо сольно відіграв багато композицій, серед яких чимало і нових пісень, аудиторія, у свою ж чергу подякувала гурту оваціями та криками “На біс”.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp