Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Медіапрезентація збірки віршів «Міліція карми» відбудеться у рамках фестивалю "Березневі коти"

28 березня 2015 р., 11:00

Захід стартує о 29 березня о 15:00 у галереї "Ілько"

Про це організатори інформують у мережі "Фейсбук":

"У неділю, 29 березня вперше в Ужгороді в рамках АртФесту «Березневі коти» відбудеться медіапрезентація збірки віршів «Міліція карми» Михайла Жаржайла.

– тексти і голос
– візуальні образи
– музичний супровід

Вірші Жаржайла справляють враження гранично відвертих і нітрохи не надуманих. Збірку «міліція карми» хочеться назвати коктейлем михайлових досвідів і знахідок, у якому окрім власне напоїв — кави і різних алкоголів — є таки достобіса справжньої поезії. Регулярні привіти теперішній і колишнім, загравання з каламбурами («бог на довгі дистанції») і міцна образність, а також колекціонування пригод, літ та вин — такий калейдоскоп затягує, його хочеться перечитувати (чи пак — рекомбінувати) знову і знову. «Міліція карми» цього варта. (Богдан-Олег Горобчук)

Михайло Жаржайло — молодий поет родом із Рівного, раніше жив у Києві, а зараз — у Львові. Лауреат літературного конкурсу видавництва "Смолоскип", учасник низки фестивалів, організатор літературно-музичних заходів.

Запрошуємо Вас 29 березня на 15:00 до «Галереї Ілько» (вул. Кошицька, 28).

ВХІД ЗА УМОВАМИ ФЕСТИВАЛЮ
Подробиці: ЕротАртФест "Березневі коти" "

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp