Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині ліквідували стихійне сміттєзвалище (ФОТО)

28 березня 2015 р., 16:41

До прибирання долучилися і школярі

Як повідомляє прес-служба Тячівської райдержадміністрації 26 березня, з ініціативи місцевої влади, за допомогою Тячівського ВУЖКГ та Буштинської селищної ради ліквідовано стихійне сміттєзвалище, яке знаходиться на межі Тячівського та Хустського району. Районна рада вишукала кошти для проведення відповідних робіт, то ж протягом дня територію повністю очистили від сміття.

 

До очищення території було залучено декілька осіб та 2 одиниці спецтехніки: екскаватор навантажувач надало Тячівське ВУЖКГ та трактор для вивозу сміття – Буштинська гімназія-інтернат. В цілому із засміченої зони вивезено понад 5 причепів різного непотребу.
До роботи з благоустрою селища долучились також юнаки та дівчата Буштинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, які допомогли з прибиранням придорожньої зони.

Щоб територія надалі не засмічувалась тут планується встановити камеру відеонагляду. Крім того, розглядаються версії щодо надання території під ведення підприємницької діяльності, до прикладу – торгівлі сувенірами.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp