Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці відзначатимуть День довкілля

28 березня 2015 р., 19:40

Свято прийде 25 квітня. Таким днем нагадають про важливість шанобливого ставлення до природи.

Час братися за прибирання, озеленення та благоустрій населених пунктів і придорожніх смуг автомобільних доріг. 

З відповідним листом голова облдержадміністрації Василь Губаль звернувся до керівників сіл, міст та районів.Він рекомендував провести роботи з благоустрою та приведення у належний санітарний стан адміністративних територій, парків, скверів, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, вулиць, доріг, тротуарів, зупинок міського транспорту, а також забезпечити очищення від сміття берегів водойм.Також навесні важливо прибрати кладовища, братські могили, меморіальні комплекси та місця поховання видатних осіб. 

Не залишаться поза увагою й автошляхи області. Зокрема, впродовж березня—травня відповідні структурні підрозділи держустанов мають забезпечити очищення та прибирання придорожніх лісових смуг, висадку в кожному районі на ділянках доріг лісозахисних насаджень, очистку від побутового сміття майданчиків для відпочинку та стоянок вздовж доріг.До слова, нагадує прес-служба ОДА, цього тижня на Закарпатті вже розпочалися весняні толоки. Зокрема, на автодорозі Ужгород—Мукачево було висаджено тисячу деревцят ліщини. А 25 квітня у всіх населених пунктах області пройде День довкілля.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp