Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Ужгородщині 22-річниця звідниця підсунула клієнту неповнолітню дівчину

30 березня 2015 р., 09:51

А дівчині пооьіцяла 800 гривень за "послуги"

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно з працівниками кримінальної міліції у справах дітей Ужгородського РВ УМВС в ході проведення оперативно-розшукових заходів виявили факт втягнення в зайняття проституцією 14-річної дівчини.

Як з′ясувалось, 22-річна мешканка Ужгородського району в соціальних мережах познайомилась з молодим чоловіком. Останньому закортіло сексу, за що молодиця зажадала грошової винагороди. Проте на цьому все не закінчилось. Партнер попросив підшукати йому нову жінку для сексу, на що молодиця погодилася.

Як з′ясувалося, на роль повії вона запропонувала свою 14-річну односельчанку, пообіцявши дівчині 800 гривень. Хоча й знала, що та неповнолітня…

Щодо звідниці розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.303 Кримінального кодексу України (Проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією). Їй вже оголошено про підозру у вчиненні даного злочину, а міру покарання за скоєне обиратиме суд, повідомили в Ужгородському РВ УМВС.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp