Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Мукачівщині затримали дует злочинців

30 березня 2015 р., 12:36

За кримінальну вихідку їм "світить" до 5 років ув’язнення

Працівники патрульної служби міліції затримали двох мукачівців, які викрали дизельне паливо з припаркованої вантажівки. З багажного відділення їхніх «Жигулів» працівники міліції вилучили 150 літрів пального та гумовий шланг.

Удосвіта інспектори патрульної служби міліції зупинили автомобіль марки ВАЗ-2105, в салоні якого було двоє молодих чоловіків. При перевірці в багажному відділенні автомобіля патрульні виявили пластмасові каністри з пальним.

Під час розмови чоловіки віком 23 та 27 років повідомили, що пальне вони злили з вантажної машини, припаркованої на одній з автозаправок на околиці м.Мукачева. Пальне мали намір продати.

- За годину правоохоронці встановили і власника машини, - повідомив заступник начальника Мукачівського міськвідділу міліції ВасильАнталовський. - Ним виявився мешканець с.Заріччя Іршавського району, який залишив свою вантажівку на кілька годин неподалік заправної станції.

За даним фактом слідчий Мукачівського міськвідділу міліції відкрив кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (Крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб). Мукачівцям загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.



Інформація Мукачівського МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp