Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівські школярі змагалися за звання кращого рятувальника (ФОТО)

30 березня 2015 р., 14:58

У щорічному заході взяли участь більше ста учнів 9-11 класів із 15 навчальних закладів міста над Латорицею

27 березня в Мукачеві на базі загальноосвітньої школи №16 відбувся третій міський збір-змагання юних пожежних-рятувальників «Школа безпеки». 

Під час змагань юнаки й дівчата брали участь у різноманітних спортивних і творчих конкурсах, присвячених пожежній тематиці. Так, школярі мірялися силами у гасінні невеликої пожежі, киданні мотузки на точність, одяганні захисного костюму на швидкість, допомозі постраждалим під час евакуації тощо. Крім цього, журі оцінювало малюнки молоді на тему профілактики та ліквідації пожеж. За старших товаришів на змаганнях вболівали учні молодших класів, які у майбутньому також боротимуться за звання найбільш вправного рятувальника.

{g}

У підсумку за результатами всіх конкурсів команда ЗОШ №16 обійшла своїх суперників. Разом зі званням найкращих юних рятувальників діти отримали грамоти, які засвідчують їхню перемогу в змаганнях.

Управління ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp