Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці! Вступайте та змінюйте

30 березня 2015 р., 19:24

Закарпатське об’єднання «Україна Соборна» започаткувала нову програму для свідомої та активної молоді «ВСТУПАЙ і ЗМІНЮЙ»

Гучна назва, цікаві пропозиції та заклики, але ще багато чого залишається незрозумілим.. 

Для прояснення ситуації ми поспілкувалися з Головою координаційного комітету Закарпатського об’єднання «Україна Соборна» - Орестом Дідухом.

- Ви закликаєте вступати, а куди вступати? Що таке ЗО «УС», двома словами.

- ЗО «УС» - це Закарпатське націонал-патріотичне об’єднання «Україна Соборна». Існує наша організація відносно недавно. Ми займаємося допомогою воїнам АТО, в загальному – займаємося благочинністю, громадською діяльністю. Намагаємося впливати на певні процеси в органах місцевої влади, ведемо активну боротьбу з корупцією.

{g}

- Яких принципів дотримується організація?

- Принцип в нас один – любов до України. Ми чекаємо на патріотів, для яких любов до Батьківщини – не пустий звук. А якщо вже трішки детальніше, то кожен з нас повинен оберігати та відстоювати свою гідність як українця, та гідність нашої неньки - України. Нам важливо, щоб члени організації дбали про розбудову та зміцнення країни. А з іншим кожен бажаючий може ознайомитись, завішавшись до нашої організації, або знайшовши нас у соціальних мережах.

- Хто є учасником організації?

- Я вважаю, що учасникам нашої організації не потрібен піар. З усіма учасниками можна познайомитись в самій організації. Переважно організація спрямована саме на молодь віком від 18 до 30 років, та ми раді всім патріотам України.

- З якими іншими силами, політичними чи ГО співпрацюєте?

- До співпраці ми закликаємо всіх. Навіть більше, ми залюбки будемо співпрацювати з різними політичними силами та організаціями, але тільки за однієї умови – якщо це йтиме на користь Україні. У різних наших акціях участь брали і різні політичні організації Закарпаття.

- Кожен порядний українець захоче сприяти позитивним змінам, але частіше люди не знають, що саме потрібно для цього робити. Ви пропонуєте таку можливість, та чому люди мають вам вірити? Чим ви не такі як інші?

- Мабуть наша особливість полягає в тому, що ми є не централізованою силою. В нас немає правлячої верхівки, яка б нам давала накази. Ми діємо вже залежно від ситуації тут, на нашій м​аленькій батьківщині.

- Читачам буде цікаво – хто вас фінансує?

- Нас ніхто не фінансує. Ми є незалежними в цьому плані. Всі кошти, які в нашій організації є – це наші кошти.. якщо так можна сказати, то ми самі себе фінансуємо.

Про все, що вже зроблено організацією можна дізнатися на сторінках організації в соціальних мережах, та газеті «Срібна земля».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp