Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дитячі реанімаційні відділення підтримає десята акція «Серце до серця»

30 березня 2015 р., 21:55

1 квітня 2015 року у Закарпатті буде дано старт X Всеукраїнській благодійній акції «Серце до серця» – «Врятуй життя дитини», яка триватиме до 30 квітня включно.

Інтенсивна терапія та анестезія в Україні застосовується практично в кожному закладі медичної допомоги, і головним завданням анестезіолога і реаніматолога є порятунок життя дитини. Тому мета акції - забезпечення реанімаційних відділень дитячих лікарень медичним обладнанням.

На Закарпатті розшукують волонтерів для акції "Серце до Серця"

Варто нагадати, що акція «Серце до серця» проходитиме вже десятий рік поспіль. Як зазначають організатори благодійної акції, у її рамках відбудеться ряд заходів, спрямованих на розвиток благодійництва та збір коштів для дітей з вадами здоров’я. Зокрема, збиратимуть кошти під час масових заходів, у навчальних закладах і закладах торгівлі на підприємствах та у день фіналу акції (25 квітня). Цього дня на краян чекатимуть флеш-моби, концертно-розважальна програма, благодійний ярмарок, збір коштів волонтерами.



Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp