Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка знайшла свого чоловіка мертвим на горищі будинку

31 березня 2015 р., 10:34

Чоловік вистрілив собі у голову. Подробиці з’ясовує міліція.

Міліція розслідує обставини самогубства 36-річного жителя с.Богдан  Рахівського району. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

У чергову частину Рахівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя с.Богдан Рахівського району. Заявник повідомив, що до нього звернулася односельчанка, яка виявила на горищі власного будинку труп свого 36-річного сина.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили нагорищі тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови. Під час оглядумісця пригоди працівники міліції знайшли та вилучили карабін "Марлін", зякого було здійснено постріл, а також гільзу та фрагмент кулі.

Як повідомив перший заступник начальника Рахівського райвідділу міліціїВолодимир Мателега, зброя була зареєстрована належним чином і належала померлому.

Правоохоронці з’ясовують всі обставини трагедії. За даним фактом розпочатокримінальне провадження за ст.120 Кримінального кодексу України (Доведення до самогубства).

Інформація Рахівського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp