Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські міграційники провели профільні навчання (ФОТО)

31 березня 2015 р., 17:01

Говорили про деекларування для дерслужбовців, про доходи, витрати та фінансові зобов’язання

В Ужгороді відбувся семінар- навчання для працівників територіальних підрозділів Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області з профільних та актуальних питань проходження державної служби.

Однією з тем розмови були аспекти декларування державними службовцями майна, доходів, витрат та зобов’язань фінансового характеру за 2014 рік відповідно до Законів України “ Про державну службу ” та “Про засади запобігання та протидії корупції ”. Наголошувалося, що декларація подається з метою створення умов прозорості діяльності осіб, уповноважених на виконання функцій держави, а також виявлення та недопущення конфлікту інтересів у їх діяльності.

Учасники семінару на практичних прикладах обговорили особливості порядку реєстрації місця проживання та місця перебування в Україні, зокрема, іноземців та осіб без громадянства, а також питання якісного формування набору персональних даних, що надсилаються для персоналізації до ДП “Поліграфкомбінат “Україна”. Крім того, зупинилися на практичній реалізації положень законодавства, яким регламентується робота з біженцями та особами, які потребують додаткового захисту в Україні.

За зразкове виконання посадових обов’язків очільник міграційної служби краю Ігор Михайлишин оголосив подяку ДМС України завідувачу сектору юридичного забезпечення Головного управління Людмилі Кириленко.

Ольга Поштак, головний спеціаліст по зв’язках з громадськістю та ЗМІ ГУ ДМС України в Закарпатській області




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp