Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячівський письменник презентував вірші від душі (ВІДЕО)

31 березня 2015 р., 21:30

Публіцист Михайло Пойда видав свою поезію

Вірші від душі. У Тернові, що на Тячівщині, ветеран освіти, публіцист, багаторічний редактор сільської газети Михайло Пойда презентував свою збірку поезій «… І даль журавлина озветься».

«… І даль журавлина озветься» - так називається нова книга тячівського письменника Михайла Пойди, яку презентували у селі Терново. Збірку публіцист виношував і вдосконалював більше півстоліття. Є у збірці цикл інтимної лірики, писаний автором ще у юнацькі роки. У збірці вміщені різноманітні поезії, та обєднує їх тема любові. Автор поділився думками щодо власного поетичного набутку, а також повідав про творчі плани. Так, готуються до друку наступна поетична збірка «Мелодія краси», матеріали якої автор передав лауреату Шевченківської премії Мирославу Дочинцю, та книга-оповідь про Терново та його мешканців – «Per aspera ad astra» ( «Крізь терни – до зірок»). Невиданими сьогодні залишаються ще дві збірки. Вони чекають свого упорядника, і, можливо, незабаром вийдуть у світ.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp