Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Колишній правоохоронець обікрав в Ужгороді та районі більше 100 автівок (ФОТО)

1 квітня 2015 р., 13:31

І ходив на "справи" озброєний

Затриманий зловмисник, який свого часу служив в одній з правоохоронних структур і дослужився до звання майора, підозрюється у вчиненні більше 100 крадіжок з автомобілів натериторії Ужгорода та Ужгородського району. На «діло» злодій ходив із пістолетом і ножем. 

Цей 33-річний колишній працівник однієї з правоохоронних структур Закарпаття потрапив у поле зору міліції ще на початку року. Працівникикарного розшуку весь цей час стежили за чоловіком, аби зібрати незаперечні докази його злочинної діяльності. А днями його затримали «на гарячому». 

{g}

Удосвіта зловмисника взяли під час скоєння ним крадіжки з автомобіля«Мерседес», який був припаркований у дворі багатоповерхівки на вул.Минайській в м.Ужгороді. До рук крадія потрапила барсетка водія з документами та грошима. Під час затримання екс-правоохоронець вчинив опір міліціонерам інамагався втекти. У нього вилучили зброю - два пістолети, один «гумовий», інший пневматичний. А під сидінням його машини міліціонери знайшли та вилучили металевий клинок, а також знаряддя, за допомогою яких він проникав у чужі автівки. 

Вдома у крадія в ході санкціонованого обшуку правоохоронцями було вилучено кілька речових доказів, які підтверджують систематичну протиправну діяльність з початку 2014 року не лише в Ужгороді, а і в сусідніх районах. 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Фігурант справи заарештований. Слідство у справі триває. Воно повинно визначити справжні масштаби злочинної діяльності екс-правоохоронця. 
СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp