Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові діють невідомі збройні формування (ВІДЕО)

1 квітня 2015 р., 13:45

Хто ці люди і чому вони у вечірній час зупиняють та перевіряють автівки водіїв - невідомо

З цим запитанням депутат Юрій Танчинець звернувся до заступника міжрайонного прокурора, який звітував на черговому сесійному засіданні Берегівської міськради. За словами депутата, протягом останніх двох тижнів на території міста ці озброєні угрупування у погано освітлених місцях зупиняють автотранспорт в напрямку державного кордону. Крім цього, одягнуті ці люди у прикордонну військову форму та мають автомати Калашнікова.

"Вони перевіряють багажники машин. Ведуть себе по-хамськи. На запитання, чому стоять і на вимогу показати їхні документи – відмовляються. Були непоодинокі випадки, коли людина вступала з ними в перепалку і вони направляли на неї зброю", - розповів депутат.

Однак прокуратурі про цих людей наразі нічого не відомо.

"Такою інформацією ми не володіємо і будь-яких офіційних звернень до нас не надходило, - відповів заступник міжрайонного прокурора Володимир Бокшан. - Я вас почув. Ми це питання вивчимо".





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp