Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Мовою лінії та кольору" заговорив до ужгородців художник Василь Когутич (ФОТО)

1 квітня 2015 р., 21:37

Для Ужгорода це перша виставка митця, яка повністю відкрила його творчість

1 квітня в Закарпатському обласному музеї народної архітектури та побуту відкрилась виставка живопису та графіки Василя Когутича "Мовою лінії та кольору". Це вже шоста персональна виставка художника, проте для Ужгорода перша, що представляє творчість митця сповна. Всього – півсотні картин, виконаних за останні 5 років. Добірка демонструє багатогранність художницького хисту Василя Когутича: затишні міські пейзажі, легкі, напівпрозорі акварельні портрети, витончені, філігранні ню, а також – композиції роздуми на духовну, філософську та соціальну тематику. 

{g}

Для Василя Когутича виставка особлива й тим, що вона – перша ювілейна: днями митець відсвяткував своє 30-річчя. Як відзначили присутні на відкриті експозиції художники та викладачі Закарпатського художнього інституту ім. А.Ерделі (в якому, до слова, викладає і сам Василь Когутич) – до свого першого серйозного ювілею автор прийшов зі зрілими, майстерними, цікавими полотнами, що, відповідно, зобов'язує численних колег та шанувальників митця стежити за його творчим розвитком і надалі. Виставка діятиме протягом двох тижнів.
Управління культури закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp