Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські КВНівці звітували гумором (ФОТО)

2 квітня 2015 р., 11:29

Звітній концерт з нагоди Всесвітнього Дня сміху відбувся у ПАДІЮНІ вчора, 1 квітня.

Веселий концерт в Ужгороді символічно провели у Всесвітній День сміху. Протягом двох годин талановиті гумористи краю дарували глядачам гарний настрій.



На сцені ПАДІЮНу виступали команди КВН «На Марсе классно», «Одуванчики», «Вхід у змінному взутті», «Без мандату», «Девід Духнович», «Радужный енот», а також – володарі Кубку Закарпатської Ліги КВН команда КВН «А шо?!» та Чемпіони Закарпатської Ліги КВН – «БезУмная молодежь».

Гумористи розважали присутніх кумедними мініатюрами та піснями, на які глядачі реагували щирим сміхом та гучними оплесками.



Також, під час святкового концерту, КВНіці зіграли з глядачами у «Розминку»: всі охочі задавали гумористам питання, на які вони повинні були кумедно відповісти. Потім гумористи обрали два найкумедніші питання, і вручили символічні призи їх авторам.

Окрім талановитих КВНівців у концерті взяли участь танцюристи студії сучасного танцю «Бліц» та студія пантоміми «Енергія мім». Танцюристи подарували глядачам кілька хореографічних композицій, а міми – розвеселили кумедним номером оригінального жанру. Ось таким, веселим та щирим, зробили Всесвітній День сміху закарпатські гумористи у нашому краї.

Вікторія Лисюк
, «Час Закарпаття»



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp