Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородським податківцям та службовцям дали зброю до рук (ФОТО)

4 квітня 2014 р., 17:25

Сьогодні для працівників Ужгородської об’єднаної державної податкової інспекції та Ужгородської районної державної адміністрації були проведені об’єктові тренування з цивільної оборони.

Захід пройшов з метою забезпечення техногенно–екологічної безпеки, захисту персоналу і територій Ужгородської ОДПІ, а також запобігання надзвичайним ситуаціям і реагування на них. 

Фахівці Управління ДСНС України у Закарпатській області розповіли про правила пожежної безпеки, засоби та способи гасіння пожеж, нагадали які дії необхідно вчиняти у надзвичайних ситуаціях техногенного та природного характеру. Крім цього, учасників об’єктового тренування навчили як правильно надавати першу медичну допомогу, показали як виявити та захиститися від радіації і токсичних речовин. 

Також спеціалісти аварійно–рятувального загону продемонстрували технічні засоби, які використовуються у випадку виникнення надзвичайних ситуацій та різні види стрілецької зброї. 
Ужгородська ОДПІ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp