Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мер Берегова заспокоїв містян

2 квітня 2015 р., 19:37

Офіційної інформації щодо підозрілих прикордонників немає.

Про це Золтан Баб’як повідомив на своїй сторінці у "Фейсбуці":

"На останньому засіданні сесії міської ради депутат міської ради Юрій Танчинець звернувся до заступника міжрайонного прокурора Володимира Бокшана. За його словами, вже певний час на виїздах з міста Берегова у напрямку до державного кордону були помічені невідомі люди у формі прикордонників, які зупиняють машини і здійснюють перевірку документів. Він також зазначив, що часом ці особи поводяться грубо і погрожують зброєю громадянам, які відмовляються від огляду.

Як зазначив заступник міжрайонного прокурора Володимир Бокшан, жодної інформації або офіційних запитів щодо цього питання правоохоронний орган не отримав. Він також запевнив, що прокуратура візьме це питання під контроль.

Відомо, що у прикордонних населених пунктах Берегівщини працюють пости Держприкордонслужби. Прикордонники мають право зупинити водія і попросити пред’явити документи з фото, що посвідчують особу.

Однак, якщо Ви побачили підозрілих осіб у формі зі зброєю, то одразу повідомляйте міліцію! У своїх свідченнях зазначте місце перебування цих осіб та номер автомобіля!"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp