Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Топ-6 найсумлінніших підприємств Закарпатської області (ФОТО)

3 квітня 2015 р., 16:28

Це тільки перший тур, який успішно подолали 6 платників

Відбулось підсумкове засідання Обласної комісії Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків – 2014». До участі в рейтингу подали заявки 32 суб’єкти господарської діяльності. Всього рейтинг передбачав участь платників податків які представляють 14 галузей економіки, в Закарпатті подали документи на участь представники 9 галузей – це підприємства, що надають послуги, переробляють та виготовляють продукцію, займаються охороною здоров’я тощо.

Рішення які саме суб’єкти господарювання достойні такого високого звання, як сумлінний платник податків, приймалось під час дискусійного й гарячого на обговорення засідання, шляхом підрахунку балів, які набрав той чи інший учасник. Традиційно, вже в четверте, організатором рейтингу є Асоціація платників податків України.

Тепер закарпатським переможцям доведеться мати справу з суб’єктами господарювання-гігантами державного масштабу. Як показує історія, наші представники майже кожного разу, з часу відколи існує конкурс, гідно представляють область і стають сумлінними платниками рівня не тільки Закарпатської області, а й всієї України.

Співвідношення суми податку на прибуток до отриманих доходів, повнота та своєчасність сплати податків та зборів, податкова дисципліна, середня заробітна плата по підприємству, кількість робочих місць, сума сплачених податків та зборів за останній бюджетній рік – критерії, за якими комісія визначала рівень сумлінності платника податків в 2014 році.

Особливу увагу члени комісії приділяли платникам, що, до речі, було також одним із критеріїв – співвідношення сум витрачених на соціальні програми та благодійні акції до суми отриманого прибутку за 2014 рік. Так, одне з підприємств майже 16 % коштів витратило на благодійність, інші – в середньому до 1%.

Топ-6 сумлінних платників податків Закарпатської області у 2014 році

{g}

У категорії великі підприємства в номінації «сфера торгівлі» переможцем стало СП «Д’юті Фрі Трейдінг».

У категорії середні підприємства стали:

– ТОВ «Берег Кабель» – «машинобудування»;

– ТОВ «Березнянка» – «переробна промисловість»;

– ДП Сан. 

«Синяк» – «охорона здоров’я та соціальна допомога».

Сумлінними платниками у категорії малі підприємства стали:

– МПП «Прок» – номінація «сфера інформаційних та телекомунікаційних послуг»;

– ТОВ «Прогрес-С» – «переробна промисловість».

Вітаємо переможців!
Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp