Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Декотрі потяги таки повинні відновити зупинки у Чопі

4 квітня 2015 р., 09:40

До такого висновку, після розмови з чопівчанами, дійшов Народний депутат Роберт Горват

До такого висновку дійшов народний депутат України, член фракції політичної партії «Блок Петра Порошенка», вислухавши скарги мешканців найзахіднішого українського містечка – Чопа – під час планового прийому громадян.Насамперед, йдеться про швидкісну міжміську електричку №629/630 сполученням «Ужгород-Львів» та «Львів-Ужгород». 

За словами мешканців, ситуація, коли зупинку в Чопі оминають поїзди, у тому числі пасажирські, склалася досить давно, – з 27 травня 2012 року. Це створює великі незручності як для мешканців Чопа і навколишніх сіл, так і працівників залізничного транспорту, які не мають змоги вчасно потрапити на роботу або повернутися додому.

«Є потяги, які проходять повз, навіть не заїжджаючи у Чоп, а ми у цей час чекаємо понад 2 години. А студенти? Аби виїхати на навчання у Львів зранку, повинні добиратися до найближчих станцій, – Батьове або Мукачево, – а це додаткові години у дорозі і незручності у пересуванні у нічний час», – поскаржилася місцева мешканка Олена Качмар.

Представники міської ради підтвердили, що це питання є досить проблемним для колись вузлової станції Чоп. Більше того, складнощі виникають і в іноземців, які, приїжджаючи з-за кордону, змушені довго чекати. За словами секретаря Чопської міської ради Оксани Фелдій, такі кроки були здійснені адміністрацією Львівської залізниці нібито з метою скорочення часу слідування потягів. Однак, за словами чиновниці, на практиці це «скорочення часу становить 20 хвилин», а тому не є обгрунтованим.

Роберт Горват, вислухавши всі аргументи, ознайомившись із текстом офіційного звернення з цього приводу, пообіцяв довивчити питання і зробити все від нього залежне, аби покращити ситуацію. Народний депутат висловив переконаність, що для людей повинні бути створені максимально зручні умови у будь-яких сферах життєдіяльності, в тому числі у сфері пасажирських перевезень.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp