Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачево буде чистішим (ВІДЕО)

4 квітня 2015 р., 13:30

У місті дбають про порядок напередодні свят

Вже до Великодня Мукачево буде набагато чистішим. У місті активно займаються благоустроєм. Вулиці прибрають від сміття, вирізають чагарники, зрізають гілки старих дерев. До роботи долучаються і підприємці, і мешканці міста, і навіть, ромське населення.

Благоустрій Мукачева триває у режимі NON-STOP. Адже, як і всі зразкові господині, наводять лад у своєму домі до Пасхальних свят, так і працівники управління міського господарства в рамках Місячника благоустрою прибирають і облаштовують вулиці міста. Радо відгукнулось на пропозицію навіть, ромське населення Мукачева. Цигани прибрали свій квартал і тепер він став значно привабливішим. Робота кипить і у мікрорайоні Паланок. Тут розчищають та прибирають провулок Тімірязєва. Жителі позитивно відреагували на таку ініціативу управління міського господарства.Молодь мікрорайону також не залишилася осторонь.Ініціативу проявила і громадська організація «Рідне Мукачево». Незабаром роботи з благоустрою закінчаться і Мукачево вкотре підвердить статус не лише одного з найчистіших, а й найбільш комфортних міст для проживання.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp