Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські міліціонери чекають добровольців (ВІДЕО)

4 квітня 2015 р., 15:01

Якщо маєте зоброю - здавайте.

В Україні розпочався місячник добровільної здачі зброї. За статистикою, нині в країні майже 700 тисяч власників мисливської вогнепальної зброї, які збергіють близько семисот сімдесяти тисяч одиниць зброї. Звичайно, більшість її зареєстрована та перебуває у законному користуванні, але багато залишається і таких, хто не захотів повідомити про неї відповідні органи.

Неважливо, у який спосіб до Вас потрапила зброя, але зберігати її без реєстрації – злочин. Стаття 263 Кримінального кодексу України «незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами» передбачає позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.Якщо під час цього місячника добровільно здати зброю в міліцію, ні адміністративна, ні кримінальна відповідальність власнику не загрожує. Звичайно, якщо ця зброя не була вкрадена чи використана у скоєні злочину.Зараз у Мукачеві та районі нараховується близько 4000 одиниць зареєстрованої зброї, та останнім часом значно зросла кількість незареєстрованої. 

Тож усіх громадян, які мають незареєстровану вогнепальну, газову, холодну та іншу зброю, а також громадян, які знайшли зброю чи боєприпаси, правоохоронці просять звернутися до працівників дозвільної системи відділів внутрішніх справ з метою її реєстрації або здачі та прийняття відповідного рішення.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp