Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Виноградові прибрали небезпеку із спортивного комплексу (ФОТО)

4 квітня 2014 р., 22:00

В рамках щорічної всеукраїнської акції з благоустрою „За чисте довкілля” на Виноградівщині вже активно приводять в належний санітарний стан парки, сквери, дитячі майданчики, узбіччя, вулиці та дороги.

Працівники районної державної адміністрації не стоять осторонь цієї акції, теж приймають участь у санітарній очистці парків, скверів, розширенні площі зелених насаджень.



Сьогодні, 04 квітня, держслужбовцями районної державної адміністрації та її структурними підрозділами розчищенно від чагарників та зібрано сміття на території стадіону "Пласмасовик" у місті Виноградів. У акції також прийняли участь працівники ДП "Виноградівський лісгосп", які ліквідували небезпечні сухі дерева на території спортивного комплексу. Цього ж дня активно приводили до належного стану території міської та сільських рад району.

Шановні мешканці Виноградівського району, насамперед діти і молодь, трудові колективи підприємств, установ та організацій, згуртуймося навколо спільної справи, зробімо все, аби забезпечити чистіше, зеленіше і яскравіше оточення для себе та майбутніх поколінь.



Виноградівська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp