Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"ДНР" призупиняє обмін полоненими

5 квітня 2015 р., 12:20

У полоні бойовиків залишаються близько 200 військових

Обмін полоненими буде призупинено, доки не вирішиться питання про склад робочих підгруп з виконання Мінських домовленостей.

Про це заявив один з лідерів бойовиків «ДНР» Денис Пушилін на переговорах тристоронньої контактної групи в Мінську, повідомляє інформаційний ресурс бойовиків ДАН.

За його словами, необхідно призупинити обмін полоненими до офіційного рішення про персональний склад всіх чотирьох робочих груп з виконання мінських угод.

Він додав, що таких груп має бути чотири: з питань економіки та відновлення, щодо біженців і гуманітарного сприяння, з конституційної реформи і виборів, а також з питань безпеки.

«Вони повинні бути створені одночасно. А поки їх немає, немає і законного формату для обговорення та реалізації питань, у тому числі і таких невідкладних, як обмін полоненими», – сказав Пушилін.

Як повідомлялось, радник заступника міністра оборони Василь Будик заявив, що в полоні бойовиків наразі перебуває близько 200 військовослужбовців.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp