Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавщина: Пожежники врятували життя літній жінці

6 квітня 2015 р., 11:26

Про пожежу рятувальникам повідомив сусід бабусі

Ввечері 5 квітня в с. Ільниця Іршавського району загорілася літня кухня у приватному дворогосподарстві. На момент появи вогню в приміщенні знаходилася власниця обійстя. Вона помітила дим, що йшов із горища, а її сусід о 20:27 повідомив про пожежу до служби порятунку «101».

Ще до прибуття пожежних підрозділів 82-річна жінка кинулася на горище літньої кухні самостійно гасити полум’я. Навіть після приїзду вогнеборців господарка, перебуваючи в шоковому стані, відмовилася покидати палаючу надвірну споруду. Відтак бійцям ДСНС довелося силоміць вивести жінку надвір. Із опіками обличчя та кистей рук І ступеня важкості бригада «швидкої» доправила її до травматологічного відділення Іршавської районної лікарні.

О 21:00 вогнеборці 5-ї державної пожежно-рятувальної частини локалізували загорання й о 23:25 – повністю його ліквідували. Своїми діями бійці ДСНС врятували від знищення житловий будинок, розташований за 5 метрів від надвірної споруди.

Імовірно, до пожежі призвело порушення правил експлуатації пічного опалення. Горище у літній кухні було захаращено непотребом, тож коли власниця обійстя запалила грубку, сміття біля димаря зайнялося та спричинило загорання на горищі. Як наслідок, вогонь знищив покрівлю надвірної споруди, перекриття на площі 10 кв. м. та 1 тонну сіна. Завдані збитки встановлюються.

У ДСНС України у Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp