Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські випускники здадуть ЗНО... якщо допоможуть спонсори

5 квітня 2014 р., 11:03

УЦОЯО бракує грошей для проведення ЗНО-2014. Із 93 % тестових зошитів, що вже мали б бути надрукованими, в Центру є менше половини. За інформацією Ігоря Лікарчука нині надруковано 39 % від усього тираж

Щоби наздогнати темпи, Лікарчук попросив допомоги у благодійників. Освітянин сподівається, що всі небайдужі допоможуть витратними матеріалами чи обладнанням. «Для нас цікавішою була б допомога конкретними матеріалами, обладнанням, витратними матеріалами, тобто ті речі, які вже є готові, предметні, без процедури закупівлі», – сказав директор УЦОЯО.

«В останні роки система ЗНО не розвивалася. Працювали на тому ресурсі, що був успадкований ще з 2008-го року. Обладнання достатньо замортизоване. Воно і морально, і фізично застаріле», – пояснив під час прес-конференції заступник міністра освіти і науки Павло Полянський.

За словами Полянського, вже сьогодні необхідно зробити певні проплати – і гроші уряд передбачив. Однак ці державні закупівлі потребують часу. А УЦОЯО потребує оперативного вирішення питань.

Наразі Український центр проводить організаційну роботу – підбирає організацію, що відкрила б для нього благодійний рахунок і допомогла з технікою.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp