Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді злодій пробрався до ювелірного магазину

7 квітня 2015 р., 15:20

Чоловік мав при собі пристрій що відстежує радіохвилі, за допомогою якого той планував вистежити приїзд держохоронців

В Ужгороді, в неділю, коли більшість містян була на святкових релігійних богослужіннях, зловмисник вирішив непомітно проникнути до ювелірний магазин.

Віджавши віконне скло, пошкодивши внутрішні грати грабіжник проник у приміщення. В цей час міліціонери охорони, отримавши сигнал «тривога», що надійшов на пульт централізованого спостереження.

- Близько 23.20 на пульт централізованого спостереження центру технічної охорони УДСО при УМВС України в Закарпатській області надійшов сигнал «тривога». Наш наряд знаходився неподалік, тож за хвилину прибув на місце події, де в момент скоєння злочину і затримали зловмисника, - розповів міліціонер наряду, який виїжджав на спрацювання.

Під час особистого огляду у затриманого міліціонери виявили пристрій що відстежує радіохвилі, за допомогою якого чоловік планував вистежити приїзд держохоронців, та інструмент для різання по металу.

- Чоловіка затримали, хоча він намагався чинити опір працівникам ДСО,- прокоментував подію Андрій Литовченко, начальник УДСО при УМВС України в Закарпатській області, який теж прибув на охоронюваний об’єкт. - Було встановлено, що затриманий - 30-річний безробітний мешканець одного з сіл Ужгородського району, до того ж раніше судимий за подібні злочини.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Ужгородського міськвідділу міліції. Яке покарання чекає підозрюваного - встановлюватиме слідство, та варто додати, що можливе позбавлення волі для 30-річного молодика не стане несподіванкою, адже сім з половиною років свого життя він провів за гратами за подібні злочини.

Працівники ж магазину, дякують міліціонерам охорони, а експерт-оцінювач ювелірної крамниці Марина Мельник попереджає :

- Ювелірний магазин під надійною охороною ДСО!

УДСО при УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp