Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Акцизний податок має відображатися у фіскальному чеку окремо

7 квітня 2015 р., 21:03

З 1 січня 2015 року відповідно до Закону України від 28 грудня 2014 року No71-VIII “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи”

Запроваджено акцизний податок з роздрібного продажу підакцизних товарів, ставка якого становить 5 відсотків від продажу таких товарів, та одночасно скасовано збір на розвиток виноградарства, садівництва та хмелярства. 

Платниками цього податку є суб’єкти роздрібної торгівлі, які реалізують безпосередньо громадянам та іншим кінцевим споживачам для їх особистого некомерційного використання незалежно від форми розрахунків, у тому числі на розлив у ресторанах, кафе, барах, інших суб’єктах господарювання громадського харчування такі підакцизні товари: пиво, алкогольні напої, тютюнові вироби, тютюн та промислові замінники тютюну, товари, зокрема нафтопродукти, насамперед бензин та дизельне пальне, паливо моторне альтернативне, біодизель, скраплений газ тощо. 

З метою забезпечення правильності відображення в розрахункових документах реєстраторів розрахункових операцій акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів, ДПІ у Виноградівському районі ГУ ДФС у Закарпатській області звертає увагу, що акцизний податок з роздрібного продажу підакцизних товарів повинен відображатися у фіскальному чеку окремо.
За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі ГУ ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp