Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З 1 квітня діє нова форма № 1ДФ

8 квітня 2015 р., 10:21

Нею можна користуватися уже тиждень

З 1 квітня 2015 року набув чинності Наказ Міністерства фінансів України від 13 січня 2015 року № 4, яким затверджено форму Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ) та Порядок заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку.Платникам варто врахувати, що нова форма доповнена розділом II. 

У ньому потрібно відображати загальні суми нарахованих та виплачених доходів у вигляді процентів, виграшів (призів) у лотерею, а також утриманого та перерахованого податку на доходи фізичних осіб. 

У рядку «Військовий збір» слід вказати, крім сум нарахованих та виплачених доходів, загальну суму нарахованого та перерахованого військового збору.При цьому, у розділі II форми № 1ДФ податкові агенти не будуть зазначати відомості про фізичних осіб, яким нараховані такі доходи.Податковий розрахунок за оновленою формою 1ДФ вперше подаватиметься за підсумками І кварталу 2015 року.


Відділ комунікацій Головного управлінняДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp