Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Хусті півночі гасили пожежу

9 квітня 2015 р., 11:23

Вогонь ледь не перекинувся на сусідній будинок

У Хусті вогнеборці загасили пожежу в будинку та врятували від знищення сусіднє помешкання У ніч на 9 квітня пожежа охопила одноповерховий житловий будинок на вул. І.Чендея, що в Хусті. Власниця помешкання прокинулася вночі й побачила, що на кухні горить холодильник. Спочатку жінка спробувала самотужки загасити вогонь. Коли ж зрозуміла, що її спроби марні, то вибігла на вулицю кликати про допомогу. Відтак її сусід о 02:52 подзвонив до служби порятунку «101». 

Для ліквідації загорання на місце події виїхали бійці 10-ї державної пожежно-рятувальної частини. Через те, що повідомлення про пожежу надійшло із запізненням, полум’я встигло поширитися і на дах житлового будинку. О 03:10 вогнеборцям вдалося локалізувати загорання й о 04:50 – повністю його ліквідувати. Водночас бійці ДСНС врятували від знищення сусідній будинок, розташований за два метри від осередку загорання. 

Остаточна причина виникнення пожежі та збитки, завдані стихією, встановлюються. Серед імовірних - коротке замикання електропроводки на кухні житлового будинку. Як наслідок, вогонь знищив дах будівлі, дерев’яне перекриття, вікна, двері й частину домашнього майна. 
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp