Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді до шкільних змагань з армрестлінгу приєднались дівчата (ФОТО)

9 квітня 2015 р., 12:58

Фінал змагань відбудеться після Великодніх свят

В м .Ужгороді проходить вже традиційна першість серед школярів із силового багатоборства, що включає підтягування на перекладині, жим штанги лежачи на рази, та армрестлінг. Причому, якщо в минулі роки змагались лише хлопці. То цього річ також і дівчата в армрестлінгу.

Як і в минулі роки, змагання проходять у два тури. Відбіркові (кущові) турніри проходять із 6-го по 9 квітня, фінал відбудеться 15 квітня у ЗОШ № 3. Цікаво відзначити, що судять шкільні змагання наші чемпіони із паверліфтигу Євген Криса (майстер спорту), Єлизавета Рижак (майстер спорту міжнародного класу), майстер спорту міжнародного класу із сумо Євген Прозор (організатор спортивного клубу «Проспект»). 

Серетар обласної федерації бодібілдингу і фітнесу Ростислав Теслович, а також переможець минулорічної першості в жимі лежачи,а зараз вже й переможець першості України у цій вправі, Масим Лабінський.

{g}

Перший день, 6 квітня, в ЗОШ 5, на жаль, відзначився низькою конкуренцією, наступний, що проходив у ЗОШ 7, і де взяли участь команди господарів. ЗОШ №11 та угорської школи, вже був порадував непідробним азартом учасників і запеклою боротьбою команд 7-ї та 11-ї шкіл. Перемогли тут господарі, а найкращі результати показали Лапа Петро (ЗОШ №7)у підтягуванні – 25 разів, Кривка Крістіан (ЗОШ №11) вижав 50кг штангу 52 рази, в армрестлінгу перемогли Немеш Тарас із команди господарів серед хлопців, та Митровка Крістіна (ЗОШ №11) серед дівчат. 

8 квітня, ЗОШ №15 приймала змаганя третього дня. Змагались команди ЗОШ №15, ЗОШ №12, ЗОШ №6 та №8. Вже традіційно учасники почали із жиму штанги лежачи та підтягування на перекладині, і закінчили армрестлінгом.

У жимі штанги лежачи переможцем із результатом 32 рази став Перестрібов Крістіан (ЗОШ №12). У підтягуванні на перекладині переміг з результатом 25 разів Лазорик Олег (ЗОШ №15). Він же став переможцем і в армрестлігу. 

Серед дівчат кращою в боротьбі на руках стала Інгай Патакій із восьмої школи.

Всі призери отримали подарунки від партнерів турніру, фітнес центрів «Вайпер» і «Фанат» У загально міському фіналі візьмуть участь команди - переможниці відбіркових турів, а також переможці і призери кожного туру в окремих вправах.

Команда – переможець вже традиційно отримає знаряддя для занять силовим спортом
Ігор Баран

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp