Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття працює над залученням коштів Державного фонду регіонального розвитку

9 квітня 2015 р., 18:28

Це сприятиме залученню інфестицій

Про реалізацію інвестиційних проектів за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку йшлося у четвер, 9 квітня на нараді голови Закарпатської ОДА Василя Губаля з керівниками районних адміністрацій та райрад, а також міст обласного підпорядкування. 

«Втілення в нашому краї програм і проектів за рахунок коштів державного фонду сприятиме притоку інвестицій в розвиток територіальних громад. В обласній адміністрації створена комісія з відбору та оцінки інвестиційних програм, де приймають робочі проекти з цього питання. У конкурсному відборі можуть брати участь проекти, підготовлені місцевими адміністраціями, а також районними та сільськими радами. Крайній термін подачі документів – 15 квітня, тому прошу уважно та відповідально поставитися до всіх вимог та умов, які необхідно виконати задля участі у проектах», - наголосив Василь Губаль. 

Директор департаменту економічного розвитку та торгівлі Михайло Ківкович нагадав присутнім про критерії, яким повинні відповідати проекти та програми, що братимуть участь у конкурсі. Наприклад, якщо мова про будівництво незавершеного об’єкту - це наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проектної документації. Проекти також повинні мати календарний план реалізації від 1 до 3 років. Співфінансування з місцевих бюджетів та інших джерел має бути нарівні 10% від обсягу коштів Фонду. 

Наприкінці наради Василь Губаль обговорив з керівниками районів питання забезпечення населення заявами та бланками декларацій для оформлення субсидій. Керівник краю також подякував кожному району за активну участь в акції «Паска для солдата», адже завдяки об’єднанню зусиль вдалося зібрати 15 тон вантажів. Тож у неділю на Сході країни кожен закарпатський військовий матиме традиційні пасхальні смаколики та символічні атрибути Великодня. 
Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp