Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Депутатам не вдалося реанімувати газету "Ужгород"

9 квітня 2015 р., 19:27

На відкритість і гласність голосів як завжди не вистачає

Питання відновлення випуску муніципальної газети «Ужгород» сьогодні, 9 квітня, розглянули депутати Ужгородської міської ради на черговому засіданні.

На прийняття рішення «Про Програму висвітлення діяльності Ужгородської міської ради, проблем життєдіяльності міста в газеті «Ужгород» на 2015-2017 роки» не вистачило голосів. Тож рішення – не прийняте. Про це повідомляє регіональний кореспондент ІМІ.

Документом передбачалося виділити газеті 235 тисяч гривень цього року – для «створення умов для всебічного інформування про діяльність міської ради, депутатів і фракцій міської ради, перспектив розвитку міста, його проблем, а також досягнень ужгородців у соціально-економічній сфері та галузях культури, науки, спорту». 249 тисяч передбачено на 2016 рік, 260 тисяч – на 2017.

Згодом секретар міськради Богдан Андріїв запропонував повернутися до повторного розгляду цього питання. Однак засідання депутатів несподівано закінчилося, бо деякі обранці із незрозумілих причин покинули засідання, відтак у залі не стало кворуму.

Тож, очевидно, питання фінансування редакції газети «Ужгород» буде винесено наступного разу. Іншимпроектом рішення депутатам пропонується затвердити структуру редакції у кількості семи працівників: головний редактор; головний бухгалтер; два редактори відділу; верстальник; коректор; менеджер з реклами (1).




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp