Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині розшукали чотирьох зниклих дітей

9 квітня 2015 р., 20:58

Недитячий "бізнес" завів малолітніх до сусіднього села

Про зникнення хлопців віком 11-13 років до Іршавського райвідділу міліції повідомила 40-річна мешканка с.Білки. На протязі двох годин правоохоронці встановили місце перебування неповнолітніх утікачів. 

Жінка розповіла правоохоронцям, що вже більше доби її трьох синів віком 11-13 років і сусідського 11-річного хлопця немає вдома. Спершу батьки намагались розшукати дітей самотужки, вважаючи, що це чергова їхня витівка і вони десь у друзів. Однак, коли зрозуміли, що самі не впораються, то звернулись до міліції. 

До розшуку підлітків було залучено працівників карного розшуку, сектору кримінальної міліції у справах дітей та дільничних інспекторів із села Білки. 

Правоохоронці крок за кроком з′ясовували, з ким підлітки останній раз спілкувались і куди вони могли піти. Під час пошуків перевірялись всі можливі версії. Дільничні інспектори перевірили всі прилеглі вулиці села Білки. Врешті-решт на одній з них і виявили зниклих дітей. 

Як розповіли хлопці, вони пішли з дому на пошуки металобрухту у сусіднє село Дубрівка. Затримались там до пізньої ночі й вирішили заночувати. А наступного дня після обіду вирішили повернутись додому. Батькам не повідомили, бо не мають мобільних телефонів, - повідомили в Іршавському РВ УМВС.

Батьків юних втікачів правоохоронці притягнули до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками обов′язків щодо виховання дітей). Стаття ця передбачає штраф від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp