Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль - про селекторну нараду з представниками Кабміну

10 квітня 2015 р., 15:02

Першочергове питання - бехпека країни

Про це Васииль Губаль написав на своїй сторінці у "Фейсбуці":

Взяв участь у селекторній нараді з представниками Кабінету Міністрів України. Теми робочого спілкування – найважливіші для всієї держави. У першу чергу це безпека країни. Так, вели мову про будівництво фортифікаційних споруд на Сході. Затим – про субсидії. 

Забезпечуємо роздрук і розсилання декларацій, які мають заповнити люди ля оформлення субсидій, процес іде в робочому режимі. Центральна влада наполягає на оперативній і активній роботі. Закарпаття справляється. Також порушили ту тему, що турбує, певно, більшість українців та, звісно, владу. Це – дороги. Закарпаття отримало з державного бюджету 9,5 мільйони, проводимо ямковий ремонт шляхів державного значення. Пильно стежу за цими справами, вимагаю щоденних звітів. До речі, наполягаю, і буду це робити і в подальшому, на повній прозорості використання бюджетних коштів. 

Служби, структури всіх рівнів мають забезпечити відкритість у цьому питанні і бути підзвітними громаді за кожну копійку. Відтак з урядовцями повів мову про особливу для Закарпаття справу, важливі проекти – ремонт шляхів, які ведуть до пунктів перетину кордону. До слова, розуміння з партнерами країн-сусідок є, також потрібна участь державної влади .Мене запевнили, що в Києві тримають це питання на контролі. Незабаром знову повернемося до цієї теми – треба, щоби дороги, якими українці в'їжджають в України в Європу, а європейці прямують в Україну, мали належний стан.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp