Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Від вильоту з "вишки" Говерлу віддаляють 9 очок

11 квітня 2015 р., 09:36

У минулому турі “Говерла” проявила характер, відігралася і видобула перемогу в матчі з “Олімпіком”, збільшивши відрив від 13-го місця.

На цій позиції знаходиться “Іллічівець”, якому потрібно було приходити до тями після одинадцяти пропущених голів у двох зустрічах з “Динамо” і “Шахтарем”.

Перші півгодини гри наштовхували на думку про можливий сумбурний безгольовий матч, бо “Говерла” нічого не могла створити після навісів зі стандартів, а “Іллічівець” невдало намагався тікати в контратаки. Прісний футбол розбавили Аруна і Мякушко, які несподівано організували два голи. Спершу Лукман підібрав м’яч біля штрафної, пройшов до лицьової і прострілив під точний удар Гришина, а через дві хвилини Сергій Мякушко здорово прорвався лівим краєм і виклав м’яч під удар Фещуку. Максим забиває у третьому матчі поспіль.

Оборона гостей обидва рази не встигла за своїми суперниками, дозволивши ужгородцям піти на перерву за рахунку 2:0.

Маючи таку перевагу в результаті, господарі могли спокійно проводити другий тайм і чекати дій противника. Проблема “Іллічівця” якраз в тому, що ніяких дій не було: гості виконали з десяток навісів зі стандартів, розім’яли Коваля, але не створили жодного небезпечного моменту. “Говерла” силами Хльобаса, а також Фещука і Мякушко, була не проти забити третій, але і без цього команда В’ячеслава Грозного довела зустріч до перемоги.

У компенсований час Чурко реалізував пенальті, що нічого в результаті не змінило. “Говерла” відривається від “Іллічівця” на дев’ять очок і тепер може спокійно догравати сезон, сподіваючись, що власник клубу погасить борги і команда зможе заявитися на новий чемпіонат. Щодо “Іллічівця”, то маріупольський колектив за підсумками туру ризикує опинитися на останньому місці, якщо “Карпати” здолають “Ворсклу”.

Нагадаємо, формально за підсумками чемпіонату Прем’єр-Лігу повинна покинути одна команда, але є ймовірність, що цього не станеться через зменшення кількості учасників і буде прийнято рішення залишити останню команду в елітному дивізіоні.

Football.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp