Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

12 квітня 2015 р., 09:15

Василь Губаль привітав закарпатців зі святом Христового Воскресіння.

"Про це Василь Губаль повідомив на своїй сторінці у "Фейсбуці":

День Воскресіння Христового – це свято, яке дарує нам надію.
За рік, який минув від торішнього свята Пасхи, ми зазнали чимало випробовувань. І саме віра в Бога підтримувала та підтримує нас – у боротьбі, у щоденній роботі, у стремліннях до кращого. І нинішнє свято – це подарунок усім нам: за те, що сильні, що бережемо в своїх душах віру, надію і любов. Переконані, що цей Великдень, шановна закарпатська громадо, всі разом зустрічаємо з чистим серцем, із радістю за добрі справи, із прагненням до подальших звершень.

Бажаємо вам, дорогі краяни, у найсвітліший день року відчувати в душах Божу благодать. А ще – вдячність Господу за все те, що маємо. І - віру в краще. Бо ж Великдень – це торжество перемоги добра й любові. Тож у світлий день Христового Воскресіння сподіваймося, що Україна прокинеться в мирі і процвітанні, які так очікуємо всі ми, увесь наш народ. Окреме побажання тим, хто захищає суверенітет і цілісність України. Чимшвидше повертайтеся з перемогою, живими та здоровими!
Щедрого та затишного вам Великодня, закарпатці!"
Слава Україні! Христос воскрес!


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp