Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дебютний кліп підопічної Вакарчука підірвав інтернет (ВІДЕО)

12 квітня 2015 р., 16:10

Незвичайний, свіжий, та цікавий кліп, від якого неможливо відвести погляд. А пісня просто зачаровує

Дебютний кліп учасниці "Голосу країни" Христини Соловій на композицію "Тримай" підірвав інтернет. Відео було викладено на You Tube 8 квітня і до цього часу зібрало понад 180 тис. переглядів. При цьому їхня кількість збільшується трохи не щохвилини. 

У кліпі 22-річної співачки є і трав'яні двері, і гачковані костюми, і в'язані горнятка з чайниками. Музику і слова до ніжної та ліричної пісні написала сама Христина. 

Як повідомлялося, всі декорації, враховуючи реквізит та одяг головної героїні кліпу, були придумані і спеціально створені для цих зйомок. На одну добу київська квартира перетворилася на фентезійний світ, в якому реальність переплелася з казкою. Від відео неможливо відвести погляд. 

Раніше соліст гурту "Океан Ельзи" та зірковий тренер шоу "Голос країни" Святослав Вакарчук став продюсером своєї підопічної Христини Соловій. Разом з Вакарчуком Христина і записала свій дебютний кліп на композицію "Тримай", який стане одним із синглів її першого альбому, - інформує ТСН.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp