Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ален Бобров розповів студентам УжНУ про справжню журналістику

13 квітня 2015 р., 10:36

Про всі таємниці та підводні камені

9 квітня студенти-медійники спілкувалися з журналістом телеканалу «1+1», кореспондентом програми «Гроші» Аленом Бобровим.

Ален Бобров зініціював зустріч зі студентами сам, адже хотів розповісти про справжню журналістику, якою вона є зсередини, і на власному прикладі показати: бажання працювати на одному з провідних каналів країни – не захмарна мрія, а реальна можливість, бо головне – самовдосконалюватися. Він наш земляк, родом із Ужгорода, лише кілька років тому закінчив столичний виш, сам не набагато старший за студентів, проте вже має досвід роботи у медіа: працював на радіо, на телеканалах «1+1» та «2+2».

Зустріч відбулася у форматі діалогу – студенти «засипали» медійника питаннями. Їх цікавило все: організація робочого процесу на ТБ, неприємні моменти, з якими стикався журналіст під час професійної діяльності, особливості спілкування з можновладцями, труднощі у ході підготовки матеріалів тощо.

Журналісти-початківці ставили й дещо провокаційні питання щодо використання «джинси», суспільної значущості сюжетів і навіть зарплатні. Моментами невимушена розмова перетворювалася на дискусію, в якій кожен відстоював власну позицію.

Півторагодинне спілкування пролетіло майже непомітно. На завершення Ален Бобров сформулював основні поради для журналістів-початківців: читати – багато і всякого; увесь час писати, і не «на – відчепися», а щоб собі подобалося; весь час розширювати коло спілкування; не задирати носа... Щодо іншого – то його кожен хай шукає для себе сам.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp