Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як на Іршавщині минув Великдень

14 квітня 2015 р., 14:00

Міліціонери мали на свята роботу

На Пасхальні свята правоохоронці Іршавського райвідділу міліції були переведені на посилений варіант несення служби. Кожний дільничний знаходився на своїй дільниці обслуговування.

Протягом Пасхальних свят на території Іршавського району резонансних злочинів та надзвичайних подій не було. Хоча поодинокі випадки правопорушень траплялись.

У Великодню п′ятницю в селі Ільниця від 38-річного чоловіка невідомі особи скоїли крадіжку м′яса та мобільного телефону. У с.Білки невідомі проникли до бару, звідки викрали ноутбук та алкогольні напої. Не обійшлось і без дорожньо-транспортних пригод: між селами Вільхівка та Н.Болотне, і вм.Іршава. Причиною аварій було перевищення швидкості.

Напередодні Пасхи у м.Іршава чоловік без нагляду залишив свій мобільний телефон на бетонній плиті. Телефон вартістю близько 2000 гривень вкрали.

Дрібні інциденти, спричинені горілкою, на свята трапилися в м.Іршаві, селах Білки, Ільниця, Малий та Великий Раковець, Смологовиця та Осій. Працівникам міліції доводилось виїжджати на місце події та вгамовувати сімейних дебоширів, а деяких навіть запрошувати до райвідділу для профілактичної бесіди.

Мешканець с.Кам′янське, хвилюючись за свою 15-річну внучку, повідомив до міліції, що вона пішла без дозволу кататись на автомобілі зі своїм знайомим. Дідусь попросив правоохоронців повернути дівчину додому.

На сам Великдень трагедія сталася в селі Луково. Дорослі вийшли у сад, разом із ними пішов 3-річний хлопчик. Доки батьки гуляли, хлопчик впав у яму з водою. Дитину намагались врятувати, але всі зусилля були марними…

В с.Дубрівка ввечері сталася дорожньо-транспортна пригода неподалік автобусної зупинки. Чоловік віз жінку до лікарні, однак не впорався із керуванням, і автомобіль перекинувся. Внаслідок чого двоє жінок потрапили до лікарні з травмами різної важкості.

Загалом протягом Пасхальних свят працівникам Іршавського райвідділу міліції довелось виїжджати на місце пригоди понад 62 рази. Всі звернення громадян було задокументовано, за всіма фактами проводиться перевірка.

Інформація Іршавського РВ УМВС








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp